Nemzetközi és belföldi,
hűtős és ponyvás szállítmányozás

RBT Europe

Éppen 11

Éppen 11
Amikor meglátok egy fagyasztott borsót vagy konzerv kukoricát egy áruház hűtőpultjában vagy polcán, elégedetten nyugtázom, hogy a termék időben és megfelelő minőségben célba érkezett.

Ebben a sikerben a mi vállalkozásunk is osztozik, hiszen hazánk egyik jelentős élelmiszer-feldolgozójának fagyasztott importjait kizárólagosan mi hozzuk be az országba. Jó látni a munkánk gyümölcsét.

„Jó fejek” vagyunk

Megbízható üzleti szállítmányozás Európában – ezt jelenti az RBT Europe (Reliable Business Transport) Kft. elnevezése és ehhez vagyunk hűek a cég 11 évvel ezelőtti megalapítása óta. Olyan fuvarszervező vállalkozást álmodtunk meg, amely amellett, hogy precízen, profi módon juttatja el a nemzetközi és belföldi célpontokba a hűtős és ponyvás szállítmányokat, szem előtt tartja mind a megbízó, mind a szállítást végző fuvarozó érdekeit. Az álmunk valóra vált, és külön öröm számunkra, hogy partnereink azt mondják, azért is szeretnek velünk dolgozni, mert „jó fejek” vagyunk. Erre igyekszünk is rászolgálni, hiszen minden esetben azt a megoldást keressük, amely mindannyiunk számára a lehető legjobb. Félezernél is több ponyvás és hűtőkocsis kamionnal rendelkező alvállalkozói hálózatunkkal bármilyen szállítmányozási kérést problémamentesen teljesítünk, bármekkora távolságról legyen is szó.

Tudjuk, hogy hány CC-kocsi fér fel egy kamionra

A megbízhatóság számunkra a kezdetektől azt jelenti, hogy az elvállalt megbízásokat el is végezzük, pontosan, időre és olyan fuvareszközzel, amely a megrendelő számára a legideálisabb.  Munkatársaink 27 év fuvarszervezői tapasztalattal a hátuk mögött nem jönnek zavarba, ha komplikált útvonalakról, sérülékeny rakományról vagy határokon átívelő ellátási láncok működtetéséről van szó, sőt, akkor sem, ha valaki megkérdezi tőlük, hogy hány CC-kocsi fér fel egy kamionra. Nagy hangsúlyt fektetünk ügyfeleink precíz és folyamatos tájékoztatására, nekünk is fontos, hogy a kért kamion a megbeszélt időpontban a megbeszélt helyen legyen és erről a megbízó is értesüljön. Megtapasztaltuk, hogy partnereink számára az egyik legnagyobb érték a nyugalom, ezért minden esetben tájékoztatjuk őket a fuvar célba érkezéséről.

A jövőnk már elkezdődött

Mint a világon szinte minden, a logisztikai folyamatok is egyre összetettebbek lesznek, ez pedig újabb, legfőképpen informatikai kihívások elé állítja a szállítmányozó cégeket. Akkor maradnak piacképesek, ha felismerik ennek a jelentőségét és folyamatos figyelmet fordítanak az innovációra. Számunkra is világossá vált ez az RBT Europe-nál, így 3 évvel ezelőtt tudatos cégfejlesztésbe kezdtünk. Új munkavállalókkal, szervezetfejlesztéssel, a belső működési folyamatok erősítésével, valamint folyamatos képzésekkel állunk a jövő kihívásai elé. A következő évek céljaként azt fogalmaztuk meg magunknak, hogy erősítsük a stabil partneri körünket, ezért aktív tagja vagyunk egy nemzetközi üzletipartner-építő hálózatnak.

Köszönjük az eddigi bizalmat!

Időtúllépés
Lejárt munkamenet